Kasza Tibor édesanyjának története a hét összes kórházi sikerjelentését elfújja

Kasza Tibor édesanyjának története a hét összes kórházi sikerjelentését elfújja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Én őrjöngtem volna, ha látom – ezekkel a szavakkal mesélte el édesanyja kórházi kalandját a nászúton tartózkodó Kasza Tibor egymilliós rajongótáborának.

Kasza Tibor, a Facebook egyik legnagyobb hatalmú magyar felhasználója egymilliós rajongói táborának a thaiföldi tengerpartról mesélt el egy történetet, amely a jelek szerint mélyen megrázta – ahogy azt a 444 észrevette. A nászútját töltő sztár a Föld túloldaláról keményen nekiment a magyar egészségügynek. Kasza a videó elején elmesélte, hogy cukorbeteg édesanyját péntek délután négykor trombózisgyanúval vitte be a mentő egy meg nem nevezett magyar kórházba. A mentősök a trombózisgyanú miatt fekve szállították és a fektetését javasolták, a sürgősségin azonban egyszerűen leültették egy székre, mert állítólag nem volt fekvőhelyük.

A nővérpultot Thaiföldről telefonon elérő Kasza annyit ki tudott könyörögni, hogy egy másik széket toljanak oda édesanyjának, hogy a lábát fel tudja tenni. Ott töltötte az asszony a következő 6-7 órát. Délután 4-kor került a kórházba, hajnali 1-re térhetett haza.

"Az a jó, hogy nem voltam ott, mert én biztos örjöngtem volna, ha látom, hogy 6 órája ücsörög egy faszéken" – mondta Kasza. Nem az orvosokat és az ápolókat hibáztatja, hanem a rendszert, és azért szólal meg, hogy az összes beteg érdekét védje.

Épp szombaton írta meg a Népszava, hogy minden kórházigazgatónak heti két pozitív hírt kell igazolnia. Ezzel a sztorival nehéz lesz versenyeznie a kormányzati sikerjelentések szerzőinek.

Hozzászólások