Felbukkant az évértékelőn a legtöbbet emlegetett Orbán-családtag is – fotó

Felbukkant az évértékelőn a legtöbbet emlegetett Orbán-családtag is – fotó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egyre terebélyesedő Elios-botrány miatt Tiborcz István, a miniszterelnök veje napi szinten szerepel a magyar sajtóban úgy, hogy ő maga az Elios gyanús ügyeivel kapcsolatban még sosem állt ki nyilvánosan. Sőt, a lakóhelyén se látják állítólag napok óta.

Tiborcz István, a miniszterelnök veje és felesége, Orbán Ráhel, a kormányfő elsőszülött lánya is ott volt Orbán Viktor 2018-as évértékelőjén vasárnap a Várkertbazárban - bizonyítják a helyszínen készült fotók.

©
©

Az Elios-botrány kirobbanása óta Tiborcz István elérhetetlen, bár korábban sem vállalt semmilyen nyilvános szerepet. A Népszava szombaton azt írta, hogy a közbeszerzési csalás miatti közvilágítási botrány kirobbanása óta nem látták Tiborcz Istvánt állandó lakóhelyén, a Fejér megyei Csabdiban sem, legalább is erről számoltak be a lapnak az ott élők.

A vasárnapi miniszterelnöki évértékelőn meg nem erősített hírek szerint Tiborcz István és felesége nem ült a nézőtéren, csak a beszéd után jelentek meg és váltottak pár szót a vendégekkel.

A vendégek között felbukkant a miniszterelnök környezetéből még egy személy, akit lehetőség szerint távolt tartanak a sajtótól illetve ő maga mindig távol tartja magát az újságíróktól: Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és milliárdos üzletember, Orbán Viktor jó barátja.

©