szerző:
hvg.hu

A sorozosásnál intelligensebb a magyar társadalom, Orbán Viktorban pedig bízni kell annyira, hogy feltételezzük, nem korrupt – meglepő kijelentéseket hallhattunk a hódmezővásárhelyi időközi választás után.

Meglepő reakciókat is hozott a jobboldalon a hódmezővásárhelyi időközi választás. Az Echo Tv Sajtóklubjában – ahol azt is bejelentették, hogy újra békemenet lesz – Bencsik András arról beszélt: "abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb."

De a 444 szemléje szerint szóba került az Elios-ügy is, amiről pedig eddig nem szívesen beszéltek a kormánypárti sajtóban. Bencsik szerint persze semmi nem igaz a vádakból, csakhogy ettől még a kormányoldalnak tényekkel kellene válaszolnia – mondta. A legfontosabb érvként pedig azt is hozzátette: "bízni kell annyira a miniszterelnökben, hogy feltételezzük róla, hogy nem korrupt".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!