szerző:
hvg.hu

A Facebookon is számít híveire a Fidesz: adott némi megosztanivalót nekik, hogy terjesszék a "tényeket".

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A munkanélküliség soha nem volt olyan alacsony, mint most, a 2010-es 12 százalékról 2018-ra 3,8 százalékra süllyedt a munkanélküliek aránya – állítják a Fidesz "Küldd tovább a tényeket!" szlogenű pozitív kampányában. Az ehhez tartozó infografikát a párt Facebook-oldalára tették fel kedden, és azt kérték a felhasználóktól, hogy adják tovább azt. Olyan részletekbe nem bocsátkoztak, hogy a mutató javulásához mennyiben járult hozzá a nagyon kevéssé hatékony közmunkarendszer.

Máris vannak szorgos felhasználók, akik nemcsak szuperül teljesítették a házi feladatot, hanem erre fel is hívják a figyelmet, ha valaki esetleg nem vette volna ezt észre. Kedd este fél hét után egyébként ezer közelében járt a megosztások száma.

A pozitívnak szánt üzenetek küldözgetése nem feltétlenül hungarikum, a brit konzervatívok Share The Facts nevű kezdeményezésükkel mintha megelőzték volna a Fideszt.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!