szerző:
hvg.hu

Túlélte Bécset Lázár János, és nőnapon állt a sajtó és az ország elé, hogy elmondja, miért ad 12 ezer forintos gázárkedvezményt a kormány a családoknak egy hét tél után, a választások előtt. Kiderült, 70 milliárdba kerül az extra Erzsébet-utalvány és a gázár-rezsicsökkentés. A rezsicsökkentésnek semmi köze a szavazatvásárláshoz, ez sértés, jelentette ki a miniszter. Lázár beszélt Bécsről is - a videó Orbán Viktornak is tetszett.

1 2 3
Sorrend megfordítása

30 milliárd megy újabb nyugdíjas-Erzsébet-utalványra

Ha tízezerszámra érkeznek migránsok, akkor sok pénzt visznek el, kevesebb jut a magyaroknak, áll ki egy kis demagógiával Lázár.

Magyarország többgenerációs ország, mindenki gondoskodik mindenkiről, a nyugdíjasokat is el kell ismerni, ezért kapnak a nyugdíjasok 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt, ami 30 milliárd forintot emészt fel.

Lázár büszkén idéz a brüsszeli kampányjelentésből

A kormány távlati terveit ismerteti Lázár, gyorsvasutakkal, közúti beruházásokkal. Magyarországon rekordnagyságú volt a foglalkoztatás, mondja Lázár a brüsszeli kampányjelentést, az Európai Bizottság országjelentését idézve.

Csak 30 percet csúsztak

És meg is kezdték a Kormányinfót Lázárék. A költségvetést nem befolyásolhatja a választás ténye, indít rögtön erősen Lázár, mármint a 2019-esről beszél.  
1 2 3

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!