Tegeződve magyarázkodik Facebook-oldalán Kósa Lajos, az édesanyja 800 millióját nem említi

Tegeződve magyarázkodik Facebook-oldalán Kósa Lajos, az édesanyja 800 millióját nem említi

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kósa Lajos szerint az ellenzék akarja lejáratni. Ennek a fellelhető tények ellentmondanak.

Az egyre szövevényesebb ügybe keveredő Kósa Lajos újfent magyarázkodik a Facebook-oldalán, csak most nem videóval, hanem szöveges üzenetben, amit egy "sziasztokkal" indít. Kósa azt állítja, hogy az ellenzék próbálja lejáratni hazugságokkal. Ez nem éri váratlanul, mert minden választási kampányban volt hasonló akciókban része, "ám kivétel nélkül mindig bebizonyosodott, hogy aljas rágalmak ezek az állítások".

"A rendőrség nyilatkozata szerint Sz. Gáborné többeket becsaphatott, vele szemben csalás alapos gyanúja miatt eljárás indult. Egy jól kitervelt csalással próbáltak megtéveszteni engem is, vélhetően Sz.Gábornét ebben egy bűnszervezet segítette. A konkrét üggyel kapcsolatosan haladéktalanul megteszem a feljelentést!"

Kósa Lajos a Facebook-posztban nem tért ki arra, hogy a közjegyző előtt aláírtak egy olyan papírt is, amely szerint édesanyjának ajándékoztak volna 800 millió forintot. Ahogy azt sem fejtegette, hogy a korábban csengeri háziasszonyként emlegetett Sz. Gáborné kapcsolatban van Fiák Istvánnal, illetve olyanokkal, akik kapcsolatba hozhatók Kósával, a kapcsolati hálót Hadházy Ákos LMP-s politikus fejtette ki. A hvg.hu-nak a nő fia azt állította, nem ők keresték meg Kósát, ez pont fordítva történt.

Kósa ma is tartott sajtótájékoztatót, ahol nagyjából ugyanazt mondta, mint amit leírt, kérdésekre nem válaszolt.

Hozzászólások