szerző:
hvg.hu

P. László arra panaszkodott, hogy nagyon fáradt, ugyanis az előzetes letartóztatásban nem tud pihenni, ezért lefeküdt a vádlottak padjára.

Szürreális mozzanatról számol be a Magyar Nemzet a Teréz körúti robbantó tárgyalásáról. A per tanúkihallgatások ismertetésével folytatódott hétfő reggel, Kalina József bíró épp nyomozati iratokat ismertetett, amikor P. László jelezte, nem kíván részt venni az eljárásban, nem is érti, miért kell neki egyáltalán megjelennie a Fővárosi Törvényszéken.

Többször is hangoztatta, fáradt, mert nem hagyják pihenni.

– Lefekhetek ide? – kérdezte P. László.
– Dehogy feküdhet – így a bíró.
– De az előbb mondta, hogy pihenhetek.
– Ülve pihenhet.

De P. László mégis lefeküdt a padra, mire a bíró megkérte a büntetés-végrehajtás maszkos őreit, hogy ültessék fel. A Bors közben azt írja, mentőt kellett hívni P. Lászlóhoz. A tárgyalóteremből mindenkit kitereltek, miután P. László lefeküdt a földre, és nem hajlandó mozdulni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!