Több mint 5 métert zuhanhatott egy üvegablakon átesett fiatal a Józsefvárosi piacon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A kormányközeli Ripost szerint eltitkolt baleset történt múlt szombaton a Józsefvárosi piacon: egy 10 év körüli kislány több mint öt métert zuhant, miután átesett egy ablakon. Úgy tudni, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba a Józsefvárosi piacról azt a 10 év körüli kislányt, aki múlt szombaton átesett egy üvegablakon, majd több mint 5 métert zuhanva, a piac padlójára esett – írja a Ripost, amelynek szemtanúk meséltek a megrázó balesetről.

A kormányközeli lap szerint a balesetet napokig titkolták.

A részletekről azt tudni, hogy két gyermek felsétált az egyik használaton kívüli, tetőre vezető lépcsőre. Játszani kezdtek, mikor egyikük, egy kislány az üveges résznél ráesett az üvegablakra, amely betört, így a gyerek lezuhant a betonpadlóra. Úgy tudni, hogy több mint 5 métert zuhant, mire földet ért.

A Ripost azt írja, hogy a mentősök legalább egy óráig ápolták a helyszínen, mire el tudták szállítani. Bár a kislány állapotáról hivatalos információ nincs, egy, a lapnak nyilatkozó piaci árus úgy tudja, hogy a fiatal életveszélyes sérüléseket, koponyaalapi törést szenvedett.

A VIII. kerületi rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást, egy férfit pedig gyanúsítottként ki is hallgattak. A lap ezzel kapcsolatban megjegyzi, hogy a kislányra állítólag az egyik nagyszülőnek kellett volna vigyáznia.

Hozzászólások