szerző:
hvg.hu

Az ATV Csatt című műsorában az ELTE Politikatudományi Intézetének adjunktusa, Antal Attila és a "Soros-zsoldosokról" listát készítő Figyelő főszerkesztője, Lánczi Tamás vitáztak.

Adásban kérte Antal Attila politológus Lánczi Tamástól, a Figyelő főszerkesztőjétől, hogy vegyék fel őt is a Soros-listára. A Csatt című műsor hétfő délutáni felvételén az adjunktus azt mondta, nem akart ez ügyben e-mailt írni, gondolta, jobb, ha személyesen fordul a kéréssel Lánczihoz – szemlézi a felvételt a 24.hu.

Hogy gondoljátok azt, hogy magyar állampolgárokat, túl a félelemkeltésen, össze lehet fogni, és azért, mert politikai véleményt szeretnének mondani, őket meg kell bélyegezni?

– szegezte a kérdést Antal a főszerkesztőnek.

Lánczi azt felelte, hogy amikor betördelték a listáról szóló cikket, akkor még nem tudták, mi lesz a választások végeredménye, de szerették volna megmutatni, "hogy kik azok, és hogy miként működik az a hálózat, akik Magyarország és a magyar kormány ellen dolgoznak, akik azért dolgoznak, hogy Magyarországon valami teljesen más legyen, mint ami az elmúlt ezer évben volt".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A divat ára: teszteltük az új BMW X4-et

A divat ára: teszteltük az új BMW X4-et

Valami félrecsúszott - mellbevágó adatok a Párbeszéd-politikus posztjában

Valami félrecsúszott - mellbevágó adatok a Párbeszéd-politikus posztjában

Hogyan lehetünk jobbak a munkánkban?

Hogyan lehetünk jobbak a munkánkban?

A lakástakarékot ugyan beszántották, de itt van nekünk 5 kiváló mém

A lakástakarékot ugyan beszántották, de itt van nekünk 5 kiváló mém

Baleset az Ajtósi Dürer soron

Baleset az Ajtósi Dürer soron

"Nem hiszek abban, hogy kamaszokat már késő nevelni"

"Nem hiszek abban, hogy kamaszokat már késő nevelni"