Több autóba beleült, kocsikázott velük, majd megdézsmálta az ózdi telephely hűtőjét

Több autóba beleült, kocsikázott velük, majd megdézsmálta az ózdi telephely hűtőjét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Érdekes esetről számolt be a rendőrség: egy 17 éves bement egy ózdi telephelyre, több autóba is beült, azokkal kocsikázott, de nem lopta el őket, majd más járműveket megrongált, a hűtőből pedig kiszolgálta magát.

Július 29-én kora reggel egy 17 éves férfi átmászott egy ózdi telephely kerítésen, ahol több autót is tároltak. A fiatal és több autóba is beleült, némelyiket beindította, és a telephelyen belül közlekedett velük, de nem vitte el egyiket sem. Egy jármű sebességváltóját ki is törte, egy másiknak pedig megrongálta a lökhárítóját, egy harmadikban pedig bennehagyta a mobiltelefonját. Ezután kiszolgálta magát a műhely hűtőjéből, valamint magához vett öt liter kenőolajat. A rendőrség videót is közölt az esetről:

A járőröknek feltűnt, hogy a zárva tartó telephelyen lévő autók tárva-nyitva vannak, a műhely harmónikaajtaját pedig feltépték, és értesítették a rendőrséget, akik véget vetettek a jogsértésnek. A fiatal azonban sérelmezte a rendőri intézkedést, és a helyszínen tagadta tettét, de hiába, hiszen a kamera mindent látott: a többórás kamerafelvétel láttán mindent elismert.

Az Ózdi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele és rongálás miatt indított ellene eljárást.

Hozzászólások