szerző:
MTI/hvg.hu

Annyit elárulunk: nagyon.

Nemrég az alábbi közleménnyel ajándékozott meg minket az MTI:

"Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr előterjesztésére állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Magyarország köztársasági elnöke a családbarát munkahelyek létrehozása, valamint az egészséges életmódra nevelés érdekében végzett elkötelezett szakmai és közéleti tevékenysége elismeréseként Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozott Király Nórának, Újbuda alpolgármesterének, a FICSAK alapítójának.

A kormány családpolitikájához csatlakozva a FICSAK-nak kiemelt célja lett, hogy beszéljen a nők helyzetéről, az atipikus foglalkoztatásban lévő lehetőségekről és a családról, mint a társadalom legfontosabb alappilléréről. A munka világába való visszatérést támogatva olyan kapcsolatokat is segít létrehozni, mint például a generációk találkozása. Sok családban hiányoznak a nagyszülők, és van, ahol pedig az idősek elmagányosodását lenne jó megelőzni.

Király Nóra, mint egészségért felelős alpolgármester kulcsfontosságúnak tartja azt is, hogy Újbuda és a FICSAK a családoknak különböző aktív szabadidős programokat biztosítson, ezeken keresztül népszerűsítve az egészséges életmódot, a sportolást valamint a családdal együtt töltött minőségi idő meghatározó szerepét is. 

Az ünnepélyes díjátadó 2018. augusztus 16-án, 11 órakor került megrendezésre a Belügyminisztérium márványaulájában.

A kitüntetést Kontrát Károly, miniszterhelyettes adta át."

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!