szerző:
hvg.hu

"Az Index most így általánosan ellenzékeset játszik, vagy lesz még belőle érdemi lap valaha?" – kérdezte Oltyán József egy poszt alatt korábban az Index Facebookján. Nem nehéz kitalálni ez után, milyen jövőt szeretne a lapnak.

Megírtuk, a Fidesz által sokat támadott Spéder Zoltán üzletember kiszállt az Index.hu mögött álló összes cégből, utolsó megmaradt érdekeltségeit Ziegler Gábornak és Oltyán Józsefnek adta el. Oltyán József nem mellesleg a KDNP Bács-Kiskun megyei szervezetének elnökségi tagja, bizottsági elnöke.

Oltyán eddig sem rejtette véka alá a még megmaradt független, kormánykritikus médiáról alkotott véleményét. A 444.hu azt írja, több ízben kritizálta Facebook-oldalán az Indexet és a hvg.hu-t is kommentben.

Amikor a hvg.hu Orbán Viktor március 15-i beszédében említett elégtételről szóló részt elemző írását osztotta meg a Facebookon, Oltyán azt kommentelte hozzá:

Akkor nem egy beszédet hallgattunk. Vicces, hogy minden ellenzéki lap ezt a rettegést tolja.

A HVG pártoló tagságról szóló Facebook-bejegyzéshez azt írta:

A HVG már nem Heti Világgazdaság, hanem egy értelmetlen balos huhogóműhely. Annyira buták a médiához, hogy azt sem veszik észre, hogy az üzleti modell, amelyben működnek kb. 10 éve kiment a divatból. Kínos ez az ostobaság egy elvileg gazdasági lapnál. Kukába vele!

De ha megnézzük azt, hogy az új tulajdonosok egyikének mi a véleménye az Indexről, nem lesz nehéz kitalálni, milyen jövőt szeretne a portálnak a KDNP-s:

Ez q...rva gyenge, Feri!! Egyébként ne már, az Index most így általánosan ellenzékeset játszik, vagy lesz még belőle érdemi lap valaha?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
May cáfolta, hogy elhalasztanák a Brexit-ügyi szavazást

May cáfolta, hogy elhalasztanák a Brexit-ügyi szavazást

A Konyhafőnök egyik séfje lett egy Veszprém megyei falu polgármestere

A Konyhafőnök egyik séfje lett egy Veszprém megyei falu polgármestere

Felcsúton járt a Mikulás

Felcsúton járt a Mikulás

Egy hónapig várta gazdáját egy kutya a kaliforniai tűzvészben leégett romok között

Egy hónapig várta gazdáját egy kutya a kaliforniai tűzvészben leégett romok között

Mindent felfal a gömböc: egyetemet, sajtót, munkásokat

Mindent felfal a gömböc: egyetemet, sajtót, munkásokat

Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket

Magyarország nem szolgáltatja vissza a zsidó műkincseket