szerző:
hvg.hu

A Hír Tv-n korábban műsort vezető Puzsér szerint amit Tarlós képvisel, az a minden ízében korszerűtlen régmúlt, ezért is száll szembe vele a 2019-es főpolgármester-választáson.

YouTube-videóban jelentette be Puzsér Róbert, hogy Tarlós István mellett ő is megmérkőzik a főpolgármesteri székért. Puzsér szerint Tarlós jó eséllyel 2019-ben is megnyeri a főpolgármester-választást, ő azonban nem a személyét és politikai pártját kívánja kihívni.

Megpróbálom meggyőzni a budapestieket, hogy 2019 őszén szavazzanak egy élhető és zöld főváros víziójára

– mondta Puzsér, hozzátéve, hogy Tarlós szerinte a vasbetonban, a robbanómotorban, valamint az új Kádár Jánosban, Orbán Viktorban hisz, miközben egy régmúlt világot képvisel. Stílusában egy komcsi tanácselnök, gondolkodásában pedig maga a 70-es évek, tette hozzá Puzsér, gyorselemzést adva Tarlós István személyéről.

Puzsér koncepciója egy 21. századi Budapest terve, amely, mint fogalmazott, a fővárosban élőknek épül, és nem azért, hogy Orbán a budai várból pillanthasson le az alattvalóira.

Egy olyan nagyvárost képzelek el, amely nem az autók, hanem az emberek otthona. Nem a polgárháború újabb színpada, egy, a mainál jobb minőségű élet tere. Ebben a városban elképesztő potenciál rejlik, ez azonban Tarlós és Demszky Gábor vezetése alatt csak nagyon alacsony színvonalon teljesült

– mondta Puzsér.

Ön szerint Puzsér Róbert vagy Tarlós István?

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Borús lesz a vasárnap, de 10 fok is lehet ma

Borús lesz a vasárnap, de 10 fok is lehet ma

Jön a hideg, havat is hoz magával

Jön a hideg, havat is hoz magával

Bikinis és félmeztelen Mikulások kocogtak a belvárosban (fotók)

Bikinis és félmeztelen Mikulások kocogtak a belvárosban (fotók)

Magyarországon terjeszkedik a Tesco

Magyarországon terjeszkedik a Tesco

Családi videóval lepte meg Catherine Zeta-Jones a 102 éves Kirk Douglast

Családi videóval lepte meg Catherine Zeta-Jones a 102 éves Kirk Douglast

Nem csak Istenért, a luxusholmikért is rajongott egy orosz pap – lett is belőle botrány

Nem csak Istenért, a luxusholmikért is rajongott egy orosz pap – lett is belőle botrány