szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A férfi bezárkózott a helyiségbe a pultosnővel, aki végül egy felmosó segítségével tudott elmenekülni.

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és szeméremsértés vétsége miatt már a bűncselekmény elkövetésének másnapján bíróság elé állította azt az ukrán férfit, aki egy kocsma női mosdójában mutogatta magát.

A vádirat szerint a férfi 2018. október 30-án délelőtt egy nyergesújfalui presszóban követte a pultosnőt a személyzeti mosdóba. A nő felszólította, hogy hagyja el a helyiséget, aminek a férfi eleget is tett, de aztán újra bement, bezárta belülről az ajtót, majd letolta nadrágját, és a nemi szervét mutogatta a nőnek.

Mivel a férfi a nő és az ajtó között állt, a sértett nem tudott elmenekülni, a szatír pedig nem volt hajlandó kiengedni őt a mosdóból. A nő végül megragadott egy felmosónyelet, és azzal kezdte verni a férfit, aki erre kénytelen volt elfordulni, így a nő végül kijutott a helyiségből.

A rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, és őrizetbe vették. A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet jogerős.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új alapokon a német-szovjet viszony: lőnek és segélyeznek – 1990. november 28.

Új alapokon a német-szovjet viszony: lőnek és segélyeznek – 1990. november 28.

Kevesnek áll jól a videóhívás, egyre többen mennek plasztikai sebészhez

Kevesnek áll jól a videóhívás, egyre többen mennek plasztikai sebészhez

Új otthona felé tart „a világ legmagányosabb elefántja”

Új otthona felé tart „a világ legmagányosabb elefántja”