Halvány vonulás követte a meggyőző tüntetést
percről percre

Halvány vonulás követte a meggyőző tüntetést

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Véget ért a szombati tüntetés, ahol több ezren követelték a kormánytól a túlóratörvény visszavonását. A szakszervezetek ultimátumot adtak Orbánéknak.

1
5 6 7 8 9 10 11
Sorrend megfordítása

Dühös autósok dudálnak

A Dobó utcánál néhány autós most realizálta, hogy nem tud kihajtani az Andrássy útra, ezért erősen szídták a tüntetőket. A demonstrálók majdnem a Bajcsy-hoz értek.

Most épp zenére vonulnak

Az Oktogontól az Andrássy úton vonult tovább a tömeg, néha szól a zene a felvezető autóból. Az eleje az Operaházhoz ért. Lipusz Balázs diáké a szó, aki azt mondja, az ígéretükhöz híven csatlakoztak a tüntetőkhöz, nem hagyják, hogy életbe lépjen a "rabszolgatörvény", ők is sztrjákolnak majd. Azt is mondta, "munkás-diák, egy az irány" - mire ezt skandálja a tömeg.

©

A  menet eleje egy verset hallgatva vonul.

Összeért a két tömeg az Oktogonnál

"Gyertek velünk" - kiabálják a bámészkodóknak, felhangzott a "munkás-diák szolidaritás" is. Óriási fújolás volt akkor, mikor a szónok köszöntötte az EchoTV, a "hazugságmédia" munkatársait.

©

Fidesz: SOROS!

A Fidesz szerint a szombati ellenzéki tüntetés már Soros György európai parlamenti választási kampányának a része. Hidvégi Balázs kommunikációs igazgató - leendő EP-képviselő - egy szombati sajtótájékoztatón arról beszélt, a választáson a migrációról mondhatnak véleményt az emberek, 

Soros pedig a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat.

Hidvégi Balázs szerint az EP-választási kampány további részében is lehet hasonló megmozdulásokra számítani, mivel a voksolásnak nagy a tétje és Soros György módszereinek része a zavarkeltés, az utcai erőszak, valamint intézmények megtámadása, megfélemlítése. (MTI)

A Vértanúk teréről indult tüntetők az Oktogonon várják be a többieket

Már látszik az eleje, és a skandálás vagy beszédrészlet is elhallatszik hozzájuk.

©
1
5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólások