Sem a Facebookon, sem a TripAdvisoron nem lehet értékelni a Gundelt

Sem a Facebookon, sem a TripAdvisoron nem lehet értékelni a Gundelt

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Túl sok volt mostanában a „nem személyes tapasztalatról beszámoló értékelés”.

Átmenetileg nem lehet értékelni sem a TripAdvisoron, sem a Facebookon a Gundelt – szúrta ki az Index. A lap szerint a TripAdvisoron a legutóbbi magyar nyelvű vélemény tavaly augusztusi, az idegen nyelven írtak közül négy napos a legutóbbi. A világ legnépszerűbb utazási oldala az étterem profiljánál üzen a felhasználóknak, azt írja: a közelmúlt egy jelentős médiavisszhangot kiváltó eseménye miatt rengeteg, nem személyes tapasztalatokról beszámoló értékelés érkezett be, ezért átmenetileg felfüggesztették az új értékelések megjelenítését.

A TripAdvisoron jelenleg 4,5 pontos áll az étterem. Az oldal által kifogásolt értékelések azután szaporodtak meg, hogy kiderült: az étterem üzemelteti Orbán Viktor új munkahelyének, a Karmelita kolostornak a menzáját, az ételeket pedig igen olcsón kínálják.

A Gundel jelenleg a Facebookon sem értékelhető, de a korábbi, felháborodott kommentek még olvashatók. A legutóbbi poszt alatt több mint 700 hozzászólás van, legtöbbjük a Miniszterelnökség dolgozóinak étkeztetéséről szól.

A Gundel azt állítja, nem ők kérték az értékelések letiltását, az Index kérdésére azt mondták: mindkét cég maga döntött így. Úgy tudják, hogy körülbelül két hétig nem lesz pontozható az étterem az oldalakon.

Hozzászólások