30 ezer szórólapot szórnak szét Győrben a Borkai-szexbotrányról

30 ezer szórólapot szórnak szét Győrben a Borkai-szexbotrányról

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Szórólapokkal és plakátokkal próbálja felhívni a figyelmet Borkai Zsolt polgármester ügyére a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben.

Az önkormányzati választás előtt közvetlenül kezdett Borkai-ellenes kampányba a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben. A hvg.hu-nak elmondták, 30 ezer szórólapot juttatnak el a győri háztartások postaládájába a Borkai-botrányról.

A szórólapon az olvasható, bár szeretnék nem elhinni, de a felvételek szerint egyértelmű, hogy Borkai Zsolt győri üzletemberek társaságában, kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel múlatta az időt egy luxusjachton az Adrián. Szerintük Borkai viselkedése távol áll a keresztény konzervatív értékektől, súlyosan erkölcstelen.

©

Az is szerepel a szövegben, hogy a polgármester szégyent hoz Győrre, és magatartása felveti a korrupció gyanúját is. Felszólítják, ne legyen gyáva, álljon ki a győriek elé és valljon színt.

A Szolidaritás arról is beszámolt a portálunknak, hogy "Szégyen, Borkai Zsolt alkalmatlan a város vezetésére" feliratú plakátok is lesznek a városban.

A Borkai Zsolt ügyéről szóló cikkeinket ide kattintva érheti el.

Hozzászólások