Teljes káosz a Mi Hazánknál - mégis indul a jelöltjük a megismételt jászberényi választáson

Teljes káosz a Mi Hazánknál - mégis indul a jelöltjük a megismételt jászberényi választáson

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kiderült, az országos elnökség mindkét helyi polgármesterjelöltet alkalmatlannak tartja, ezért a párt jelöltje, Dobrosi Péter is indul a választáson november 10-én.

Megírtuk a Szoljon cikke alapján, hogy visszalép a Mi Hazánk polgármesterjelöltje a megimsételt jászberényi választáson, mert nem tartják alkalmasnak Budai Lórántot a város vezetésére. A Berénycafé még az aláírt nyilatkozatot is lehozta:

Erre a Mi Hazánk országos vezetése a következő nyilatkozatot küldte el a szerkesztőségünknek:

"A Mi Hazánk is indul a jászberényi polgármester-választáson

A sajtóban megjelent közlemény a Mi Hazánk Mozgalom jászberényi tagszervezetének álláspontját tükrözte, amit az országos elnökséggel nem egyeztettek. Az országos elnökség azzal egyetért, hogy a jobbikos-balliberális Budai Lóránt alkalmatlan a városvezetésre, ráadásul egy elveit az érdekei és a pénztárcája szerint váltogató megélhetési politikus,

ugyanakkor a Fidesz polgármesterjelöltje, Szabó Tamás is alkalmatlan,

aki polgármesterként egy háromgyermekes család elől nyúlta le magának az önkormányzati lakást. Egyik polgármesterjelöltet sem tudjuk tehát támogatni, ezért az elnökség döntése értelmében, a Mi Hazánk polgármesterjelöltje, Dobrosi Péter is indul a megismételt választáson.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöksége"

Hozzászólások