Az MSZP győri elnöke kiadta a jelszót Borkai eskütételére: Találkozzunk a Városházán!

Az MSZP győri elnöke kiadta a jelszót Borkai eskütételére: Találkozzunk a Városházán!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Csütörtökön lesz a győri közgyűlés alakuló ülése, amelyen a jelek szerint Borkai Zsolt polgármester is részt fog venni.

Csütörtökön tartja a győri közgyűlés az alakuló ülését. A meghívó szerint Borkai Zsolt polgármester és a képviselők ünnepélyes eskütétele a második napirendi pont lesz. Az ülés nyilvános lesz, Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke a Facebookon posztolta a közgyűlés meghívóját azzal a kommentárral, hogy "Találkozzunk a Városházán!"

A szexvideó- és korrupciós botrányba keveredett Borkai az ügy napvilágra kerülése óta kerüli a nyilvánosságot. Egy hete, amikor a frissen megválasztott önkormányzati képviselők a megbízólevelüket vették át a városházán, a polgármester nem jelent meg az aktuson, csak az autóját lehetett látni az épület előtt. Néhány tiltakozó akkor bejutott a városházára, és a fideszes képviselőket füttyszóval köszöntötték. Őket végül kikísérték.

Borkai Zsolt végül csütörtökön vette át a megbízólevelét a helyi választási bizottság vezetőjétől. Az időközben függetlenné vált, Fideszből kilépett Borkai meg is szólalt: "Szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak."

Hozzászólások