szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Invitel kidobja az összes csomagjából a Eurosportot és a Discovery Channelt is, ezek helyére főleg a TV2 új csatornáit teszik be.

Korábban a Telekom közölte, hogy a Fox csatornái, így például a National Geographic helyett Andy Vajna új kábeltévéit teszi minden csomagba arra hivatkozva, hogy nem sikerült megegyezni a Fox Networksszel, de a cég végül a nagy felháborodás miatt visszakozott.

A Comment:com azonban most azt írja, az Invitel is kidob néhány kedvelt csatornát a csomagjaiból, hogy helyet csináljon többek között a Vajna-féle tévéknek.

A lap azt írja, így január elsejétől a Eurosport 1 SD/HD, a Eurosport 2 SD/HD, a Eurosport News, az Animal Planet SD/HD, a TLC, a Discovery Channel, a Discovery Showcase HD, az ID Xtra SD/HD, a Discovery Science SD/HD, és a DTX helyett kerülnek be az új csatornák, így a családi csomagba a Zenebutik, a Humor +, a Chili TV, a Kiwi TV, a FEM3, az RTL Spike, az AXN, a BBC Earth, a Disney Jr., a Food Network és a Sláger TV.

Emlékeztetőül: a Zenebutik, a Humor+, a Chili TV, a Kiwi TV és a FEM3 is a TV2 csatornája.

A lap hozzáteszi, az az erről szóló tájékoztatás kézhezvétele után 15 napon belül elvileg felmondhatja a szerződését az Invitellel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!