szerző:
hvg.hu

Aki kisgyerekként gondolkozott azon, hol töltik a buszok az éjszakát, most boldogan figyelheti, hogyan kommunikál egy igazán profi tömegközlekedési cég.

A közösségi média nagy kedvence lett a dublini tömegközlekedési cég – és ehhez nem kellett többet tenniük, mint hogy válaszoljanak egy hároméves gyerek kérdésére. A Twitteren ugyanis valaki azt írta: a gyereke nagyon kíváncsi arra, hogyan döntik el, hogy melyik buszok aludhatnak bent a garázsban, és melyikeknek kell az utcán maradniuk. A Dublin Bus pedig azt a választ adta, amire mindenki vágyott, aki kisgyerekként ezen gondolkozott: minden buszukat egyformán szeretik, felváltva alszanak kint és a garázsban. Amelyikek pedig kint maradnak, azoknak adnak meleg kakaót, hogy ne fázzanak.

A beszélgetés értékén az sem rontott, hogy a kérdést feltevő Matthew Mulligan később elismerte: valójában nincs is gyereke, de nagyon kíváncsi volt, hogyan reagál a cég egy ilyen kérdésre, és egyébként is, gyerekként sokat gondolkozott ilyesmiken. Azt is elmondta: rengetegen keresik meg azzal, hogy a saját gyerekük is ilyet kérdezett, most pedig nagyon örülnek, hogy ez a válasz érkezett.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!