szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két hónappal meghosszabbították a költségvetésből támogatott, szálláshelyfejlesztésre kiírt pályázat határidejét. A Kisfaludy-programra az eredeti, január közepi határidőhöz képest március 14-ig nyújthatják be pályázataikat a vidéki panziók tulajdonosai.

Országszerte jobb szolgáltatásokat eredményezhet a panzió besorolású szálláshelyek számára a fejlesztési konstrukció. A kiírásra a fővároson kívüli, kizárólag már üzemelő szálláshelyek tulajdonosai vagy üzemeltetői nyújthatnak be támogatási igényt, a szobaszámtól és a projekt tartalmától függően legfeljebb 60 millió forint vissza nem térítendő támogatás reményében. Az állami hozzájárulás legfeljebb 70 százalék, az önerő egy részének biztosításához a pályázóknak a Magyar Fejlesztési Bank kedvezményes kamatozású hitelt nyújt-olvasható a program és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) honlapján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Budán élők átlagosan 110 ezer forinttal kerestek többet a pestieknél

A Budán élők átlagosan 110 ezer forinttal kerestek többet a pestieknél

Hét megyében figyelmeztetnek ónos esőre a meteorológusok

Hét megyében figyelmeztetnek ónos esőre a meteorológusok

Ezt a luxus Kiát még az emblémája sem árulja el

Ezt a luxus Kiát még az emblémája sem árulja el