Mészáros Lőrinc feleségét és több kormánymédiumot is nívódíjjal jutalmaztak

Mészáros Lőrinc feleségét és több kormánymédiumot is nívódíjjal jutalmaztak

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu/MTI

46 pályázó 51 pályázata között osztották szét az Érték és Minőség Nagydíjakat a parlamentben kedden, érdekes módon a kommunikáció területén kizárólag kormánypárti csatornákat jutalmaztak, őket azonban bőségesen. Mészáros Lőrinc felesége és Kökény-Szalai Vivien is a díjazottak közé került.

A tanúsított minőség és az érték iránt elkötelezett 46 pályázó 51 pályázata kapta meg az Érték és Minőség Nagydíjat  2018-ban, az elismeréseket első alkalommal  adták át kedden a Parlamentben a Magyar Gazdaság Ünnepén.

A ceremónián kommunikációért nívódíjat kizárólag a kormányzati csatornák kapták meg, közülük azonban többen is: az MTVA, az M1, a TV2, és az Echo TV munkatársait is jutalmazták.

Gönczi Gábor és Kökény-Szalai Vivien a díjátadón
©

A kommunikációért nívódíjat Gönczi Gábor, a TV2 Tények műsorvezetője, Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója, Gyukity István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) M1 csatorna igazgatóhelyettese vehette át, és

végül, de nem utolsó sorban Mészáros Lőrinc feleségét, azaz a felcsúti expolgármester tulajdonában álló Echo TV igazgatóját, Mészárosné Kelemen Beatrixet is kitüntették.

Mészárosné Kelemen Beatrix
©

 

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hozzászólások