Megrohanták az Aldit a vegán tejfölért

Megrohanták az Aldit a vegán tejfölért

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kartonszám vették a vegánok, illetve a tejterméket valamilyen okból nem fogyasztó vásárlók a kivételesen és akciós áron kapható vegán tejfölt az Aldiban. Sokan napokkal előre készültek, hogy még jusson belőle, kérdés, miért nem lehet állandó jelleggel kapni a terméket, ha ilyen igény van rá.

Napokkal előtte már terjedt a hír a vegán fórumokon és közösségi csoportokban, előre készenlétben álltak a nemcsak húst, de semmilyen tejtermékeket nem fogyasztó vegánok az Aldi egyik akciója miatt: a kereskedelmi bolthálózat vasárnaptól a készlet erejéig kínálta a dr Oetker cég Magyarországon nehezen elérhető Creme Vega terméket, vagyis a vegán tejfölt.

Erre valóságos online szervezkedés indult: sokan az akció első napján szabályosan megrohanták a boltokat és kartonszám halmoztak fel a vegán tejfölből, egymásnak adták a tippeket a közösségi csoportokban, hol kapható még a növényi tejföl.

Igény ezek szerint lenne rá - ahogy egy sor más vegán termékre - mégsem lehet bármikor vásárolni belőle, miközben a nyugat-európai országokban a vásárlók számára teljesen természetes, hogy ezeket az élelmiszereket állandóan, nemcsak egy-egy akció során találják meg a polcokon.

Megkerestük az Aldit a dömpinggel kapcsolatos kérdéseinkkel, azt a választ kaptuk, hogy "az említett vegán tejföl akciós termékként a készlet erejéig volt elérhető üzleteikben", de tapasztalták a nagy érdeklődést. "Számunkra vásárlóink visszajelzései a legfontosabbak, így kollégáink megvizsgálják annak lehetőségét, hogy a jövőben be tudjuk-e vezetni a terméket állandó jelleggel kínálatunkba" - tették hozzá.

©

 

 

 

Hozzászólások