szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Balázs azt mondta, ha Andy Vajna, vagy valaki más beleszólna a műsoruk szerkesztésébe, biztos, hogy felállnának.

December elején jelentette be Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc, hogy a Class FM megszűnése után Andy Vajna csatornáján, a Rádió 1-en folytatják reggeli műsorukat, a Morning Show-t, most pedig a Blikknek meséltek az utolsó időszakról.

"Háborús körülmények között dolgoztunk, rácsokkal, omló vakolat mellett, koszos függönyök között, linóleum, kosz, mocsok. Aki odajött, nem hitte el, hogy innen szól évi hárommilliárdos árbevétellel a rádió" – mondta Sebestyén Balázs a lapnak, de társaival azt is elmondta, hogy a novemberi pénzüket még mindig nem kapták meg a Class FM-től. Hozzátették, nem is tudják elérni korábbi munkaadójukat.

Sebestyén Balázs azt is elmondta, hogy szerinte a Rádió 1 kormánybiztos tulajdonosának nincs baja a viccelődésükkel, vagy azzal, hogy közszereplőket beszélnek ki, de ha beleszólnának a műsorukba, akkor otthagynák.

Andynak semmi baja ezzel, szerintem tényleg jókat nevet a vicceinken, mert jó a humora. Egyébként nem a TV2-höz mentem, hanem a Rádió 1-hez, ez fontos. Hogyha elvesztenénk azt a szerkesztői szabadságot, ami most van, és beleszólnának a műsorszerkesztésbe és hasonló dolgokra kérnének, amire most Marsi Anikót és Gönczi Gábort kérik, akkor biztos, hogy felállnánk.

- mondta a műsorvezető.

Korábban egy mikulásos viccre Vajna úgy reagált, hogy nem sértődött meg, szerinte egy ilyen reggeli műsorba bőven beleférnek ezek a poénkodások.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!