szerző:
hvg.hu

Ónodi Esztert a népszerű sorozatról, a Katonában most futó Nóráról, és filmes szerepeiről is kérdezte az e heti HVG.

A színésznő elmondta, hogy az Aranyéletben bemutatott súlyos korrupciókról, a gengszterizálódó magyar társadalomról úgy tudja kifejezni a véleményét, hogy kíméletlenül, nyersen, szemérmeskedés és önmaga felülbírálata nélkül formálta meg Jankát.

„Remélem, a sorozat minél szélesebb közönséghez jut el, így azok is látják, akik szenvedői, és azok is, akik élvezői a korrupciónak. Rémisztő a hazugság, a látszatélet, de még rémisztőbbnek találom, ahogy a forgatókönyvírók beelőzték a valóságot. Megtörtént, hogy hasonló módszerrel lepleztek le egy csalót, aki lakásokat tört fel és ingatlanokkal bizniszelt, mint a sorozat első évadában.”

Ónodi Eszter arról is beszélt, hogy bár volt minden évadban olyan feladata, ami sokat jelentett számára, a Mizantróp óta nem érezte azt, hogy máshogy kel fel, ha este színpadra lép. „Az Ibsen-darab testben és lélekben is teljes jelenlétet követel, hiszen Nórának egy egész előadást kell elvinnie a hátán.”

A teljes interjú az e heti HVG-ben olvasható.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!