A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal

A TV2 beelőzte volna az RTL-t, így vasárnap hirtelen adásba kerül A Fal

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Attól tartott az RTL Klub, hogy a TV2 egy az egyben lemásolja A Fal című játékát, ezért a csatorna előzött: Olaszországban leforgattak egy részt a műsorból, és az epizódot vasárnap le is vetítik.

Az RTL Klub vasárnap, az aktuális Star Wars-film előtt levetíti a hónapokkal későbbre tervezett, A Fal című játékának első epizódját – tudta meg a 24.hu. A műsort váratlanul illesztették a programba, a sietségre jellemző, hogy a nyitó adás felvételével nem várták ki a magyarországi stúdió felépítését, a stáb Olaszországba utazott, hogy rögzítse a produkciót.

A rapid tempó oka az iparági háború újabb fejezete: az RTL Klub vezetői megtudták, hogy a TV2 titokban arra készül, hogy A Falhoz kísértetiesen hasonló műsort indít A Piramis címmel.

Az RTL még szeptemberben jelentette be, hogy sikerült megszereznie az Endemoltól az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban egyaránt nagy sikert arató A Fal (The Wall) című játék licencét. Elmondták, hogy Sebestyén Balázs lesz a műsorvezető, és nekiláttak a produkció előkészítésének.

A 24.hu információját megerősítette Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese, aki úgy tudja, a TV2-es produkció műsorvezetője Stohl András lesz. „A TV2 etikátlan eszközöket vet be ebben a versenyben. Az majd később kiderül, hogy ezek csak etikátlanok vagy jogszerűtlenek is” – így Kolosi.

Hozzászólások