Tévét sem kell nézni a prémium műsorért: a TV2 a magyar sorozatok kinyírásával vádolja az RTL Klubot

Tévét sem kell nézni a prémium műsorért: a TV2 a magyar sorozatok kinyírásával vádolja az RTL Klubot

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nehéz követni, hogy pontosan mit is láthatnak majd a magyar nézők szombat este a két nagy kereskedelmi csatornán. A TV2 előrébb hozta új sorozata premierjét, miután azt az RTL Klub A Fal újabb adásával próbálta beelőzni.

"Az RTL a magyar sorozatgyártást támadja hátba azzal, hogy váratlanul másodjára is műsorra tűzi vetélkedőjét. A TV2 nem hátrál meg, és minden körülményt megteremt, hogy a Korhatáros szerelem méltó módon mutatkozhasson be a nézőknek. Reagálva erre a méltatlan helyzetre a TV2 szombat este, rögtön az Ázsia Expressz után, reklámszünet nélkül mutatja be vadonatúj romantikus vígjátéksorozatának első két epizódját.  Az RTL hetek óta azon dolgozik, hogy elbagatellizálja a Korhatáros szerelem jelentőségét a magyar fikciós piacon. Ezzel azokat a népszerű színészeket és filmes szakembereket is támadja, akiknek profizmusa megkérdőjelezhetetlen, és akik többek között nekik is dolgoznak" – olvasható a TV2 friss közleményében.

A TV2 új sorozata, a Korhatáros szerelem első két epizódja így nem 21.30-kor, hanem 20.10-kor debütál majd a csatornán, ezt követi majd az Ázsia Express. Ezzel a csatorna arra a hírre reagált, hogy az RTL Klub váratlanul bejelentette, hogy szombat este 21:20-tól A Fal című vetélkedő második részét sugározza majd. Pedig korábban még úgy szóltak a hírek, hogy a vetélkedőből nem érkezik új epizód tavaszig.

A helyzetet csak még pikánsabbá teszi, hogy a Korhatáros szerelem mögött is ugyanaz a gyártócég, a ContentLab áll, amely az RTL szériáját, A mi kis falunkat készítette.

Ezek után kíváncsian várjuk, pontosan mit és mikor láthatunk majd a két csatornán szombat este.

Hozzászólások