szerző:
Németh Róbert

Egyszerűen védhetetlen, amit Josh Homme tett. A zenész azóta bocsánatot kért – de a rajongók nem elégedettek az apologizálás stílusával.

A zenész, aki állított le már koncertet a nézőtéren tetten ért szexuális zaklatás, vagy erőszak miatt, egész egyszerűen fejberúgott egy, a fotósárokban dolgozó nőt, aki az estét egy Los Angeles-i kórház, a Cedars-Sinai Medical Center sürgősségi osztályán töltötte.

"Josh közeledett felém, én pedig nagyon izgatott voltam, mert sosem fotóztam még a Queens Of The Stone Age-et. Nagyon vártam már erre. Láttam, hogy közeledik, és lőttem egy képet. A következő dolog, amire emlékszem, hogy a lába hozzáér a kamerámhoz, a kamera meg a fejemhez, nagyon keményen. Egyenesen rám nézett, és teljes erőből az arcomba rúgott" – nyilatkozta Chelsea Lauren a Varietynek.

A nő Facebook-oldalán "rémes, részeg emberi lénynek" nevezte a zenészt, s hozzátette, nem indít eljárást Homme ellen. A Varietynek már azt mondta, mégis tervezi, hogy eljárást indít a zenész ellen, aki úgy rúgta meg, hogy kamerája megütötte a fejét. "Ha nem tennék semmit, megtehetné, hogy fejberúg embereket, anélkül, hogy bajba kerüljön" – nyilatkozta.

Ez történt:

Josh Homme, aki egész este során elég súlyosan viselkedett, egy ponton magát is megvágta egy késsel, a később fellépő Muse-ra meg csak annyit mondott, hogy "Fuck Muse!", később elnézést kért, azzal, hogy "elveszett" a zenélésben, és, hogy mindenféle dolgokat lerúgdosott a színpadról, s, hogy csak később jött rá, hogy ezek közül az egyik Lauren kamerája volt (meg ugye a kamera tulajdonosa). Facebook-posztjában elnézést kért a nőtől.

A poszt alatt kommentben rengeteg rajongó fejezi ki felháborodását – nem csak a történtek, hanem Homme a dolgokat elmaszatoló bocsánatkérése miatt is. Van, aki azt írja Homme-nak, hogy tegyen többet, mint egy Facebook-bocsánatkérést.


Lauren kipakolt egyébként három fotót is az Instára, amelyeken látható, ahogy Homme ránéz rúgás előtt, majd mosolyog, és egy, ami később készült, amikor a zenész már megvágta magát késsel.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Úgy tűnik a multik is rájönnek végre, mennyire fontos a kipihent alkalmazott

Úgy tűnik a multik is rájönnek végre, mennyire fontos a kipihent alkalmazott

Remek új funkciót kapott a Gmail, de nem örülhet neki mindenki

Remek új funkciót kapott a Gmail, de nem örülhet neki mindenki

A lakástakarékot ugyan beszántották, de itt van nekünk 5 kiváló mém

A lakástakarékot ugyan beszántották, de itt van nekünk 5 kiváló mém

Otthagyja az LMP-t az egyetlen európai parlamenti képviselője is

Otthagyja az LMP-t az egyetlen európai parlamenti képviselője is

Egyre több ország ítéli el a szaúdi újságíró meggyilkolását

Egyre több ország ítéli el a szaúdi újságíró meggyilkolását

A Ryanair megérezte a járattörléseket, pedig több utast vitt és a bevétele is nőtt

A Ryanair megérezte a járattörléseket, pedig több utast vitt és a bevétele is nőtt