szerző:
hvg.hu

Az FX belső vizsgálatot is lefolytatott.

A cég ügyvezetője egy sajtókörúton nyilatkozta, hogy az FX-nek nem volt tudomása a humorista szexuális zaklatási ügyeiről, mielőtt öt nő megvádolta volna a férfit tavaly novemberben.

A zaklatási ügy kirobbanása után a tévétársaságok és filmprodukciós cégek egymás után szakították meg a kapcsolatot a művésszel – így az FX is, mely számára Louis C.K. összesen négy produkciót is gyártott. Louis C.K-vel mások mellett az HBO is szakított.

Az FX belső vizsgálatot is lefolytatott az ügyben, nyilatkozta John Landgraf, hogy történtek-e incidensek, érkeztek-e panaszok az idő alatt, amikor Louis C.K. a cégnek dolgozott – 10 évről van szó –, ám, így az ügyvezető, nem találtak semmi relevánsat, a céget nem érintik a humorista zaklatási ügyei.

(via Mashable)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!