szerző:
hvg.hu

Már két éve, a forgatáson is visszaragasztott aganccsal szerepelt a bika.

Vasárnap éjjel újabb magyar filmnek szurkolhatunk az Oscar-átadón. Enyedi Ildikó Testről és lélekről című lírai filmjében fontos szerepet kapott egy szarvaspár. Mint az állatok gondozója a Ripostnak elmondta, az állatok elég rossz állapotba kerültek az elmúlt napokban.

Horkai Zoltán szerint a most 18 éves szarvasbika, Góliát nagyon beteg, már ledobta az agancsát, és csak egy helyben álldogál, ez pedig azt jelenti, hogy nincs sok hátra neki.

A filmet három éve forgatták, de mint kiderült, már akkor is visszaragasztott agancsban szerepelt a kamerák előtt. „Könnyen lehet, hogy nem éri meg az Oscar-díjak átadását” – mondta a gondozó. Góliát párja, Picur is nagyon öreg és beteg, vele is bármi megtörténhet.

 

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!