szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

„Egyesek szerint az Ulysses az a könyv, amit a legtöbben ismernek, de nem olvastak. Mások szerint az Idő rövid története. Erről jutott eszembe a kérdés, hogy vajon, a magyar könyvek közül melyik az?” – írja Facebook-oldalán Dragomán György.

Várja a válaszokat a megjegyzésekbe, és máris özönlenek a „megfejtések” A kőszívű ember fiaitól Nádas Péter, Esterházy kötetein át Az egri csillagokig.

Az író azt ígéri, hogy a válaszokat feldolgozza, és táblázatba rakja, és megszavaztatja a „Legnemolvasottabb magyar híres könyvet”.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!