szerző:
hvg.hu

Bevett show-elem a Foo Fighters (és más zenekarok, pl, a Green Day) koncertjein, hogy a közönségből felhívnak valakit, aki egy-egy számra beszállhat a buliba. Általában megmutatják az illetőnek az adott (nem bonyolult) dal akkordjait, és így be tud kapcsolódni a szám előadásába.

Nagyjából ez volt várható Austinban is. Ám ott egy – KISS-frontemberre maszkírozott fiú – átvette a gitárt, és úgy játszotta a Monkey Wrench-et, mintha mindig is a Foo Fighters tagja lett volna: nemcsak a kíséretet, a szólót is lenyomta, sőt a végén még énekelt is kicsit.

A srác ugyan nem mutatkozott be a felszólításra sem (ezért Kiss-srácnak hívta őt Grohl), de később kiderült Yayo Sancheznek hívják.

(Update: kiderült, hogy a titokzatos rajongó maga is aktív zenész.)

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!