Zseniálisan reagált a Hírcsárda a kormányhű Figyelő újabb listázására

Zseniálisan reagált a Hírcsárda a kormányhű Figyelő újabb listázására

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Szerintük a medvék is gyanúsak, hiszen külföldről jöttek be az országba.

Kedden újabb, szerző nélküli listát közölt a kormányközeli Figyelő, amely most az MTA társadalomkutatóit szedte csokorba.

A Schmidt Mária érdekeltségébe tartozó kormánypárti hetilap az MTA finanszírozását érintő tervekkel összefüggésben azt állítja: „most leginkább az MTA kutatóintézeteiben dolgozó, tudományos fokozattal rendelkező szakemberek tiltakoznak az ellen, hogy a kormánynak, és rajta keresztül a közvéleménynek nagyobb rálátása lesz a munkájukra”.

Ebből a megfontolásból vette a Figyelő az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának munkáját górcső alá – magyarázzák.

Az évek óta működő viccportál, a Hírcsárda közben zseniálisat húzott, és igyekeztek a lehető legkomikusabb módon szavakba önteni az országban uralkodó közállapotot. Mint írták, "a Figyelő e heti számában a magyarországi medvéket listázza majd, mert a lap készítői szerint eleve gyanús, hogy barnák, és hogy külföldről jöttek be az országba".

A magunk részéről még hozzátennénk: ha jobban belegondolunk, a medvéknek papírjaik sincsenek, így előéletük is tisztázatlan. Meg hát nemzetbiztonsági átvilágításon se estek át, ami ugyebár jelentős kockázati tényező, főleg, hogy némelyik most is ott csavarog valahol az országban.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Hozzászólások