Bayer Zsolt: Bereményi alkoholista vén f*sznak tűnik

Bayer Zsolt: Bereményi alkoholista vén f*sznak tűnik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Bereményi Géza szerint a Magyar Idők kultúrkampf-tábornoka szemlátomást hülye. Bayer Zsolt szerint viszont Bereményi beszari és megfelelési kényszeres, aki segghülyén nyilatkozott.

Bereményi Géza egy általunk is szemlézett interjúban kifejtette, úgy érzi, hogy nem kell csak azért felszólalnia, mert Tóth Verához hasonlóan a harci zászlóra tűzte a nevét a Magyar Időkben zajló kultúrharcban bizonyos Szakács Árpád.

Ezt Cseh Tamás egykori szerzőtársa, több nagysikerű film rendezője, több mint egy tucat kötet Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas szerzője, azzal indokolta, hogy

"szemlátomást egy nagyon hülye ember",

aki a fentebbieket állította róla.

A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa, blogbejegyzésében reagált Bereményi szavaira:

„Talán annyit érdemes mégis megjegyezni, hogy Bereményi Géza valóban élő klasszikus, és ezt senki nem veheti el tőle, még ő saját maga sem, a beszari, megfelelési kényszeres, segghülye nyilatkozatával sem. Annak ellenére marad élő klasszikus és zseniális író-költő, hogy láttam a fényképét. Egy alkoholista vén fasznak tűnik rajta.”

Korábban Gajdics Ottó magyarázta meg viccesen Bereményi szavait.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások