Szexuális fantáziái miatt támadják, Jennifer Lopez új filmjéből is kiesett Armie Hammer

Szexuális fantáziái miatt támadják, Jennifer Lopez új filmjéből is kiesett Armie Hammer

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Miután nyilvánosságra hozták azokat a szexuális témájú magánüzeneteket, amelyeket állítólag a sztár küldött nőknek, a Szólíts a neveden színészének vissza kellett lépnie az új Jennifer Lopez-film főszerepétől.

Nem fogok reagálni ezekre az idióta vádakra, de ezek után az aljas és hamis támadások után nem tudom jó lelkiismerettel négy hónapra egyedül hagyni a gyerekeimet azért, hogy leforgassak egy filmet a Dominikai Köztársaságban. A stúdió támogatja a döntésemet, és ezért hálás vagyok nekik

– indokolta meg a Hollywood Reporternek Armie Hammer, miért döntött úgy, hogy mégsem vállalja a főszerepet a Shotgun Wedding című filmben, Jennifer Lopez oldalán.

Az ügy előzménye, hogy egy Instagram-felhasználó nyilvánosságra hozott több privát üzenetet, amelyeket állítása szerint a Szólíts a neveden, a Social Network – A közösségi háló vagy A Manderley-ház asszonya című filmek főszereplője küldött neki. Ezekben (állítólag) Hammer szexuális fantáziáit írja le a címzettnek, amelyek szerint rabszolgatartóként uralkodna a nő felett, és meg is erőszakolná. A Daily Mailhez olyan üzeneteket is eljuttattak, amelyeket állítólag szintén Hammer írt, és amelyekben olyasmik szerepelnek, hogy a színész szeretné levágni a nő lábujját, hogy mindig birtokolhasson egy darabot belőle, sőt akár „meg is enné”, mert kannibálnak érzi magát.

Arra azonban nincs bizonyíték, hogy ezek valóban Hammer üzenetei, arra pedig főként nincs, hogy Hammer a fantáziákon túl valaha is olyasmire kényszerítette volna bármilyen partnerét, amibe az nem egyezett bele.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Hozzászólások