Adventi Királyi Vásár - Karácsony a Gozsdu udvarban

Adventi Királyi Vásár - Karácsony a Gozsdu udvarban

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A KIRÁLYUTCA DESIGNUTCA megálmodói újabb, nem mindennapi ötlettel álltak elő annak érdekében, hogy felhívják...

©

A KIRÁLYUTCA DESIGNUTCA megálmodói újabb, nem mindennapi ötlettel álltak elő annak érdekében, hogy felhívják figyelmet a Király utcára és felpezsdítsék annak életét! A nagysikerű szeptemberi Király utcai rendezvény után november 25-től december 24-ig igazi "nyugati hangulatú" karácsonyi vásár lesz a Király utca 13 alatt (Gozsdu udvar) .

Az egyhónapos rendezvény keretében a szervezők ezúttal is minőségi portékák, karácsonyi ajándéktárgyak és kulturális programok legjavát sorakoztatják fel, amelynek központi ideájában a nemzetköziség, a kulturális és vallási sokszínűség bemutatása áll. Az egyedi és kivételes programok sorában a különböző országok karácsonyfa-díszítési szokásait bemutató kiállítástól, a design-karácsonyfa árverésen keresztül, a legkülönbözőbb gyermekprogramokig valamint gospel és betlehemező kórusokig, szinte minden nemzet és műfaj megtalálható lesz.

December 5-én és 6-án a Mikulás is ellátogat az Adventi Királyi Vásárba a Gozsdu udvarba, hogy a legkisebbek kívánságait meghallgassa és megajándékozza őket, egy-egy - hazánkban még kevéssé ismert - illatos, forró gyerekpunccsal. Természetesen a felnőttek is felmelegedhetnek majd a vásárban. Hiszen a hazai és nemzetközi karácsonyi és grill finomságok kínálata mellett, kürtös kaláccsal és az elmaradhatatlan gőzölgő forralt borral várják őket a gasztro-pavilonokban.

Adventi Királyi Vásár - Nyitva tartás: H-P 12 órától - 20 óráig, hétvégén 10 órától - 20 óráig

Hozzászólások