szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kulcsár Edinának háromszor műtötték az orrát, miután a modellügynökségnél annak idején azt mondták neki: minden adottsága megvan, csak ezen kellene változtatnia. A Miss World versenyen nem kizáró ok a szépészeti műtét, amit egyébként Kulcsár Edina soha nem is titkolt, még a Miss Plastic Hungaryn is elindult.

Háromszor műtötték Kulcsár Edina, az idei Miss World első udvarhölgye címet elnyerő magyar lány orrát – tudta meg a Velvet. A plasztikai műtétek mit sem vonnak le Kulcsár Edina sikeréből, ő egyébként soha nem is titkolta, hogy műtéteken esett át. Annyira nem, hogy 2009-ben a Miss Plastic Hungary versenyen is elindult, ahol vállaltan átoperált szépségek méretik meg magukat.

Kulcsár Edina a 2009-es Miss Plastic-verseny helyezettjeként
©

Korábban a világ második legszebb nője a Life.hu-nak azt mondta, orrán mindenképp változtatni akart, mert "olyan szépséghibának érezte, mintha nyúlszájjal született volna".

©

Sajtósa, Réti Dóra azonban most a Velvetnek azt mondta, porcszétválás miatt kellett megműteni az orrát, mert nehezen kapott levegőt. Első alkalommal nem sikerült jól a műtét, és a hibát csak harmadszorra sikerült korrigálni. Réti Dóra hozzátette: az első operációt a modellügynökség javasolta Edinának, mondván: minden adottsága megvan, csak az orrán kellene változtatnia. A Miss World versenyen egyébként nem kizáró ok a szépészeti műtét.

Közvetlenül az orrműtét után Kulcsár Edina így nézett ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vakcinákról beszélt Szijjártó a Parlamentben, nem úszta meg a jachtozást sem

Vakcinákról beszélt Szijjártó a Parlamentben, nem úszta meg a jachtozást sem

Biztosan nem gondolná, hogy ennyi mindenre jó a videójáték

Biztosan nem gondolná, hogy ennyi mindenre jó a videójáték

Külföldön élő fiatal magyaroknak indít ösztöndíjprogramot a kormány

Külföldön élő fiatal magyaroknak indít ösztöndíjprogramot a kormány