Három plasztikai műtéten esett át a Miss World-második magyar lány

Három plasztikai műtéten esett át a Miss World-második magyar lány

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Kulcsár Edinának háromszor műtötték az orrát, miután a modellügynökségnél annak idején azt mondták neki: minden adottsága megvan, csak ezen kellene változtatnia. A Miss World versenyen nem kizáró ok a szépészeti műtét, amit egyébként Kulcsár Edina soha nem is titkolt, még a Miss Plastic Hungaryn is elindult.

Háromszor műtötték Kulcsár Edina, az idei Miss World első udvarhölgye címet elnyerő magyar lány orrát – tudta meg a Velvet. A plasztikai műtétek mit sem vonnak le Kulcsár Edina sikeréből, ő egyébként soha nem is titkolta, hogy műtéteken esett át. Annyira nem, hogy 2009-ben a Miss Plastic Hungary versenyen is elindult, ahol vállaltan átoperált szépségek méretik meg magukat.

Kulcsár Edina a 2009-es Miss Plastic-verseny helyezettjeként
©

Korábban a világ második legszebb nője a Life.hu-nak azt mondta, orrán mindenképp változtatni akart, mert "olyan szépséghibának érezte, mintha nyúlszájjal született volna".

©

Sajtósa, Réti Dóra azonban most a Velvetnek azt mondta, porcszétválás miatt kellett megműteni az orrát, mert nehezen kapott levegőt. Első alkalommal nem sikerült jól a műtét, és a hibát csak harmadszorra sikerült korrigálni. Réti Dóra hozzátette: az első operációt a modellügynökség javasolta Edinának, mondván: minden adottsága megvan, csak az orrán kellene változtatnia. A Miss World versenyen egyébként nem kizáró ok a szépészeti műtét.

Közvetlenül az orrműtét után Kulcsár Edina így nézett ki.