Régóta van közöm a biztosítási világhoz, miközben az életem egyik legfontosabb része az aukciózás. Úgy hiszem, hogy e két terület összeházasítása sikerre fog vezetni. A Biztosítási Tőzsde árversenyével egymásra találó partnerek mindannyian elégedettek lehetnek majd.

Szívesen állok e vállalkozás mellé, mert hiszek az árversenyben: abban, hogy a megfelelő környezet megteremtésével, a szereplők körének kiszélesítésével az „áru, a „vevő” és az „eladó” egymásra talál, és létrejöhet a mindenkinek előnyös, ideális végeredmény. Tetszik a kezdeményezés alapgondolata, hiszen valami hasonlót csinálok én is immár közel két évtizede a festmények és műtárgyak világában, mikor új tulajdonosokat keresek a hozzám kerülő műalkotásoknak. Ebben a folyamatban természetesen az árverésen felkínált festmény a legfontosabb, de ez még nem elég: az értékeit, a jelentőségét ki kell domborítani a tökéletes tálalással, s minél több potenciális vásárlónak be kell mutatni, hogy egy fair verseny végén a lehető legjobb ajánlat győzhessen. Ezen dolgozunk a Kieselbach Galériában, s ennek a munkának az eredménye, hogy a mi árverésünkön született meg az abszolút magyar aukciós rekord: Csontváry Kosztka Tivadar Szerelmesek találkozása című alkotása azóta is csúcstartó.

Régóta van közöm a biztosítási világhoz, miközben az életem egyik legfontosabb része az aukciózás. Úgy hiszem, hogy e két terület összeházasítása sikerre fog vezetni. A biztosítási tőzsde árversenyével egymásra találó partnerek mindannyian elégedettek lehetnek majd: tiszta és átlátható viszonyok között végül a legjobb, az árban és a nyújtott szolgáltatás minőségében egyaránt ideális ajánlat győzött.

Kieselbach Tamás, műgyűjtő, Kieselbach Galéria

......................................................................

A Biztosítási Tőzsde, biztosítási termékek árlejtéses versenyeztetésére alkalmas online technológia. Magas szintű biztonsággal rendelkező, internetes portálrendszerként üzemel a regisztrált felhasználók számára, díjmentesen. A biztosítási igény megfogalmazásától a megfelelő fedezetcsomag kiválasztásáig teljesen elektronikus ügyintézést biztosít az ügyfelek és a biztosítók részére is az eddigieknél nyíltabb, könnyen kezelhető módon.
Biztosítási Tőzsde: akár harminc százalékkal csökkenhet a biztosítása, az innovatív és ingyenes szolgáltatással.