Tetszett a cikk?

Autóparkját a költségcsökkentésre hangolhatja az új évben. Tartsa folyamatos kontroll alatt járművei helyzetét, alkalmazottai tevékenységét! Használja kalkulátorunkat: az egyedülállóan kedvező díjak gyors megtérülést eredményeznek!

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a flottakövetés vagy flottamenedzsment leginkább presztízsberuházás. Azonban könnyű belátni, hogy egy vállalkozás vagy cég gépjárműparkja hatékony felügyelet nélkül rendkívüli módon megnöveli a kiadásokat. Megbízható védelem hiányában a járműlopások, a figyelmetlen használatból eredő állagromlás, a szervezetlenségből fakadó túlórák és kerülőutak, a járművezetők ellenőrizetlensége, az üzemanyaglopások mind egy irányba hatnak egy vállalat életében: ez pedig az indokolatlan költségnövekedés és veszteséges működés.

A GPS technológiának köszönhetően a műholdas járműkövetés ma már nem extra szolgáltatás, hanem a racionalizálás irányában ható alapvető megoldás, amely a vállalati menedzsment munkáját hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi. A flottakövetésnek ma olyan kézzel fogható, pénzügyi hozadéka van, amely a jelenlegi gazdasági helyzetben elengedhetetlen egy járműparkkal rendelkező vállalkozás talpon maradása érdekében. A céges flottára szabott műholdas járműkövetéssel könnyen megoldható a menedzsment és a járművezetők közötti kommunikáció, hatékonnyá tehető a járművezetők ellenőrizhetősége és a gépjárművek műszaki kontrollja, megakadályozható az üzemanyag- és járműlopás.

Sok cég és vállalkozás költségeinek jelentős részét a járműpark működtetéséből adódó kiadások képzik. A CompanyGuard átfogó rendszere olyan struktúrát és műszaki hátteret kínál, amely élen jár a gépjárműflotta fenntartásának optimalizálásában, a munkák szervezésében és a munkatársak feladatainak ellenőrzésében. Ön bárhol, bármikor képet kaphat járművei pillanatnyi helyzetéről az online követési felületen, amely által kiiktathatja a feleslegesen megtett kilométereket, a kerülőutakat és az engedély nélküli magánhasználatot. Mindig pontos ismeretei lehetnek flottája mozgásáról, amellyel nem csak a működésbeli anomáliákat orvosolhatja, hanem biztonságban tudhatja autóit használaton kívül is.

A CompanyGuard egyszerű és praktikus megoldást nyújt a flottájához illeszkedő nyomkövetési rendszer üzemeltetésére. Többféle termék és készüléktípus közül választhat, amellyel a nyomkövetés és helyzet-meghatározás mellett információkat kaphat akár visszamenőleg is a jármű használatával kapcsolatban. Kiszűrheti a gyorshajtásokat, az üzemanyaglopást, az indokolatlanul magas fogyasztást, és minden olyan figyelmetlenségből fakadó költségnövelő tényezőt, amely alkalmazottai ellenőrizetlenségéből adódhat. A munkavégzés minőségének javításán felül a szükségszerű adminisztrációs feladatokban is segítséget kap, hiszen a CompanyGuard rendszere a menetlevelek és útnyilvántartások elektronikus vezetéséhez is adatokat szolgáltat. A CompanyGuard megbízható védelemmel is ellátja flottáját, hiszen többféle riasztási és monitorozási funkciót tartalmaz.

Hogy vállalkozásának pontosan mekkora megtakarítást és milyen támogatást jelenthet a CompanyGuard, arról könnyen megbizonyosodhat a szolgáltatás kalkulátorával, amellyel flottája paramétereit figyelembe véve számolhatja ki a várható költségcsökkentés mértékét és a megtérülést.

 http://www.companyguard.hu/kalkulator.html

Amennyiben eddig más flottakövetési szolgáltatást vett igénybe, megmutatjuk, hogy létezik sokkal egyszerűbb és olcsóbb lehetőség is az eddig sok esetben felesleges alkalmazásokkal túlbonyolított, drága megoldásoknál. Ha eddig nem használt semmilyen flottakövetést, a CompanyGuard szolgáltatása révén az üzemanyag-megtakarítás akár a 20%-ot is elérheti. A CompanyGuard eszközök üzembe helyezése egyszerű, bekerülési költségük kedvező, üzemeltetésük alacsony díjszabású.

 A CompanyGuard honlapján tájékozódhat a rendszer költségcsökkentő hatásairól, miként és mi által bízhat joggal a jelentős megtakarításban. Keresse fel honlapunkat vagy lépjen kapcsolatba munkatársunkkal, hogy gépjárműflottája lehessen a céges megtakarítások egyik leghatékonyabb forrása.

 http://www.companyguard.hu/