szerző:
MTI

A 44 éves Keanu Reeves pszichoterápiára járt, hogy túlélje a negyvenesek egzisztenciális krízisét - olvasható a német In Touch magazinban.

"Ahogy az lenni szokott, átestem a negyvenedik születésnapomon. Olyan volt, mintha valaki felkattintott volna egy lámpát. Szükségem volt a terápiára, hogy ezt valahogy túléljem" - mondta a lapnak a kanadai filmsztár.

A Wachowski fivérek Mátrix-trilógiájának népszerű Neója megemlékezett barátnője, Jennifer Sym elvesztéséről is. Sym 1999-ben autóbalesetben hunyt el. "Az életemben olyan ponthoz érkeztem, ahol meg kellett állnom, és mély levegőt vennem. Ilyen veszteség után arra volt szükségem, hogy visszanyerjem az egyensúlyomat, és ne adjam meg magam. Tovább kell mennem" - mondta a színész, aki jelenleg Scott Derrickson Amikor megállt a Föld című filmjének reklámozásában vesz részt.

Élete "újrakezdéséhez" házat vásárolt, hogy végre "gyökeret ereszthessen". Reeves elmondta, gyerekkorában sokat volt egyedül, és most menekül a magánytól. Szeretne családot és gyerekeket. Nyugodtabban kíván az életre tekinteni, ami számára azt jelenti, hogy próbál "nem anyagiasan gondolkodni", és kerülni fogja a hírességek partijait. A pénzt csak eszköznek tekinti, hogy "ne kelljen minden felajánlott szerepet elvállalnia". Ahogy elmondta, leginkább basszusgitározni szeret és együttesével, a Dog Starral fellépni.

hvg.hu Tech

Mátrix: papírból és ragasztóból áll a világ

Többszörös képzavart is indíthat az Mcor Technologies új 3D-nyomtatójának neve. A Matrix ezen zavaroktól eltekintve ötletes és egyszerű: a világ első olyan nyomtatója, amely képes a bolti géppapírból háromdimenziós, kifesthető, szilárd testeket készíteni nekünk, amiket mi tervezhetünk meg.

hvg.hu Tech

Átélhetjük, milyen érzés a fejlövés

Szkeptikusan kezeli számos hírportál a TN Games által kifejlesztett játéksisakot. A kiegészítő birtokában új élményeket élhetünk át: érezhetjük, milyen az, amikor golyók süvítenek el fejünk mellett - az Inventorspot szerint azt is megtapasztalhatjuk, milyen érzés a fejlövés. A gyártó oldala jelen pillanatban is elérhetetlen.

MTI Plázs

Öngyilkosság a tévé képernyőjén

A brit tévénézők is napi rendszerességgel szembesülnek a halál legkülönbözőbb formáinak ábrázolásával, szerda este azonban olyasminek lehetnek tanúi, aminek még soha: a Sky televízió egy gyógyíthatatlan beteg férfi orvosi segítséggel elkövetett tényleges öngyilkosságát mutatja be.

Shake

A leggázosabb karácsonyi ajándékok

Rettentő nehéz megfelelő ajándékot választani a fenyőfa alá, különösen, ha olyan emberről van szó, akit nem ismerünk eléggé. De bizonyos, már régen elcsépelt rossz megoldásokat mégis érdemesebb kihagyni, összegyűjtöttünk néhányat.

hvg.hu Tech

Gyakorló „Mátrixot” hozna létre a Pentagon

Az online támadások kivédésére, illetve a hálózati offenzívák indítására való felkészülés jegyében a lőterek hálózati alternatíváját kívánja létrehozni az amerikai védelmi minisztérium fejlesztési ügynöksége, a Darpa.

hvg.hu Tech

Magától kirakja a Rubik-kockát a robot – videó

Egy élelmes programozó LEGO-kockákból épített robotja automatikusan felismeri az ügyességi játék színeit, majd néhány másodperc alatt kiszámítja, hogy milyen lépésekből lehet helyesen összeállítani a kirakót. Egy átlagos megoldás mintegy hat percig tart.

Videó: Felrobbant egy meteor Ausztrália felett

Videó: Felrobbant egy meteor Ausztrália felett

322 millió forintért árulják a laptopot, ami tele van vírussal

322 millió forintért árulják a laptopot, ami tele van vírussal

Az európai cégek egyharmada ráfázik az amerikai-kínai kereskedelmi háborúra

Az európai cégek egyharmada ráfázik az amerikai-kínai kereskedelmi háborúra

Már a Samsung Galaxy S11-ről is suttognak

Már a Samsung Galaxy S11-ről is suttognak

Több kilométernyi kábelt loptak el, rajtuk ütöttek a rendőrök

Több kilométernyi kábelt loptak el, rajtuk ütöttek a rendőrök

Újabb fehér oroszlán született Szegeden

Újabb fehér oroszlán született Szegeden