Szenzációs interjúban tagadta meg Gyárfás Tamás a vizes vb kabalaállatát - videó

Szenzációs interjúban tagadta meg Gyárfás Tamás a vizes vb kabalaállatát - videó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Ha még nem nevetett egy jót ma, nézze meg a Magyar Úszószövetség elnökének ATV-s interjúját. Gyárfás Tamás először tagadta, hogy valaha is látta volna Bol-dogot, "az emberméretű szörnyületet", amelynek horrorisztikus fotója az interneten terjedt hétfőn. Miután előkerült a közös fotójuk, Gyárfás végül elismerte, hogy a 2017-es vizes vb kabalája "ronda". Az interjúból az is kiderült, hogy a félresikerült kabalafigurát valaki szívességből készítette az úszószövetségnek. Bol-dog plüssállat verziója egyébként egészen aranyos.

A beszélgetés kedd este hangzott el az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gyárfás Tamás először védte a 2017-es budapesti vizes vb kabalaállatát, amely plüssfiguraként tényleg egészen jól mutat. Azt mondta, Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnöknek és Hosszú Katinkának is tetszett a plüssállat, amelyet "meg lehet szeretni".

Amikor Kálmán Olga műsorvezető rámutatott a kabalaállat emberméretű verziójáról terjedő képre, Gyárfás Tamás kerek perec azt mondta: "ezt nem ismerem". "Ez a Bol-dog" - mutatott a plüssállatra.

©

Erre a szerkesztők előkeresték azt a képet, ahol az úszószövetség elnökével közösen szerepel Bol-dog. Gyárfás erre először úgy reagált: "ez egy ember, aki fölvett egy maszkot. Azt hitte, hogy ez egy kész plüssállat?" Szavaiból kiderült, szerinte az alábbi képen látható figura egészen más, mint a fönti képen szereplő horrorváltozat, ami "túl sovány".

©

Szó szót követett, végül Gyárfás Tamás elismerte, hogy az emberméretű kabalafigura "ronda". Felajánlotta Kálmán Olgának, hogy pályázatot ír ki a kedvéért egy új kabala tervezésére. "Miért, erre nem volt pályázat?" - kérdezte a műsorvezető. Gyárfás úgy válaszolt: nem volt pályázat, baráti szívességből készítették a figurát a Magyar Úszószövetségnek.

A beszélgetés vicces része 8 perc 13 másodpercnél kezdődik: