szerző:
hvg.hu

A születésnapos Märcz kapitány csapata 13-3-ra nyert Ausztrália ellen. Kövesse közvetítésünket percről percre!

Ami a többi sportág versenyeit illeti, a Kormos Villő-Fazekas-Gondos Flóra páros 17. lett a selejtezőben, ezzel nem jutott be a női szinkronműugrás döntőjébe. A Városligetben olasz arany született vegyes szinkronúszásban.

A FINA hétfőn bejelentette, hogy 2024-ben Budapest rendezheti a rövid pályás világbajnokságot is.

1
4 5 6 7 8 9 10
Sorrend megfordítása

18-3 a szerbeknek a 3. negyed végén

Edzenek egy jót a szerb pólósok.

Szegény dél-afriaiakat elgázolják a szerbek

A harmadik negyed közepén már 15-2 volt a szerbeknek.

"Mint amikor Andorra gólt lő Magyarországnak"

Ezt találta mondani az M4 kommentátora, miután Dél-Afrika gólt lőtt a szerb pólócsapatnak. Utána úgy korrigált, hogy mintha Andorra Spanyolországnak vagy Németországnak lőtt volna gólt.

A szerbeknek nem sok kellett, hogy elhúzzanak, néhány perc múlva már 4-1 volt nekik.

Kínai arany született a női 3 méteres szinkron műugrásban

A kínai csapat ezzel már a negyedik aranyérmét nyerte műugrásban.

Varga Dénes: Csak a négy közé jutás fogadható el

"A múlt év hatalmas csalódás volt, ugyanis rengeteg erőn felüli dolgot csináltunk meg azért, hogy nyerjünk Rióban, mégsem sikerült a négy közé jutni. Megzuhantam, nem tudtam elképzelni, hogy újra bele tudok kezdeni egy felkészülésbe. Emellett úgy gondoltam, hogy most már a családomnak is jár belőlem valami, de érdekes módon pont a családi szál fordította meg bennem az érzéseket" – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Dénes.

©

A korábban a világ legjobbjának választott Varga nagyobbik gyereke miatt döntött úgy, hogy a budapesti vb-re visszatér a válogatotthoz. A célokról azt mondta, a hazai világbajnokságon csak a négy közé jutás fogadható el.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Kemény Dénessel nevetgélt a Duna Arénában

A színész házaspár a gyerekeket is magával vitte a női szinkron műugrás döntőjére, ahol a férfi vízilabda válogatott korábbi szövetségi kapitányával beszélgettek a lelátón.

©

Mila Kunis a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja Budapesten, őt kísérte el Kutcher Magyarországra. A hírek szerint Kutcherék szeptemberig maradnak Budapesten. Korábban egy szentendrei vendéglőben és az egyik budai Sparban látták a sztárokat.

Ezeket a képeket az is lájkolná, aki nem szereti a műugrást

©
©
©

Vannak versenyzők, akiknek az 1-es villamos jött be leginkább

A vizes világbajnokság eddig nagyobb fennakadások nélkül működik, ám a színfalak mögött azért akadnak kellemetlenségek. A leghangsúlyosabb kritika a közlekedést illette.

A Duna Aréna, a városligeti helyszín és a szállások között a versenyzőket és a csapatok tagjait a vb-díszbe öltöztetett fehér buszok szállítják, de a csapatok tapasztalata szerint a szolgáltatás nagyon körülményes. A járatok a panaszok szerint többször kimaradnak, és rendszeresen késnek, emiatt szinte lehetetlen előre tervezni.

A csapatok egy része időközben rájött arra, hogy a BKK járművei sokszor megbízhatóbbak, mint a rendezvény transzferjáratai. Egy csapatvezető például nagyon megörült az 1-es villamosnak, mert azt tapasztalta, hogy az gyors, és még sűrűn is jár. És közben irigykedve néznek az izraeli küldöttségre, amelynek saját busza van, amit 2 biztonsági őr kísér.

Gyurta: "senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat"

Az olimpiai bajnok magyar úszó Facebook-oldalán vallot a felkészülés nehézségeiről.

"Sokan 4 évente 2 percre láttok. A komolyabb szurkolóknak 6-8 perc is jut belőlem. De mi van 2 perc mögött? Senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat. Az izomgörcsöt. Azt, amikor a könnyed kicsordul az edzés végére, és mégis ismételned kell a feladatot. Nehéz a hét 6 napján 5-kor kelni és vízbe csobbanni. És délután újra visszamenni. Szünet nélkül. Hiszen néha jó lenne azt mondani: ezt most kihagyom.

Megtehetném, mert mindent megnyertem. Viszont imádok úszni, hiszen ez az életem 25 éve. És bár rengeteg minden történik a „színpadon” töltött 2 percen túl, a végén te mégis a színpadon, abban a 2 percben ítéltetsz meg. Én ott leszek."

1
4 5 6 7 8 9 10

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!