szerző:
hvg.hu

A mali Alassane Diallo és a nigériai Obinna Nwobodo nem rendelkezett a megfelelő papírokkal, így nem kaphattak beutazó vízumot Azerbajdzsánba.

2009 óta az első európai kupameccsére indult az Újpest focicsapata Azerbajdzsánba, valamit azonban nagyon elszúrtak a klubnál, két játékos ugyanis nem érkezett meg a célállomásra.

Alassane Diallo és Obinna Nwobodo – az ehhez szükséges papírok híján – nem kapott vízumot, így a repülőtéren kellett maradniuk, hivatalosan nem léphettek az ország területére. A két játékos itt töltötte az éjszakát, ma délelőtt érkeztek vissza Budapestre.

Az Újpest egyébként is kalandos utazáson van túl: a klub honlapja szerint már a repülőgép is fél óra késéssel indult, majd Törökországban kétszer is le kellett szállni, hogy a magángép üzemanyagot vegyen fel, emiatt aztán a csapat csaknem másfél órás késéssel landolt Bakuban.

Az Újpest első ellenfele az azeri bajnokság 3. helyén végzett Nyeftcsi Baku lesz, a meccset a 19 órakor játsszák az azeri fővárosban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!