Fociszakértő: Vállalja végre az MLSZ a felelősséget a finnek elleni vereségért!

Fociszakértő: Vállalja végre az MLSZ a felelősséget a finnek elleni vereségért!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

"Ki a búbánatos franc hozta ide a belga kóklert, miért, és milyen formában vállalja érte a felelősséget?" - teszi fel a kérdést Georges Leekensszel kapcsolatban Kele János.

Georges Leekens és az MLSZ felelősségét veti fel a szombat esti, finnektől elszenvedett vereséggel kapcsolatban a Facebook-oldalán Kele János futballszakértő, a Spíler TV volt szakkommentátora.

Kele a vereséggel kapcsolatban megemlíti, hogy 1994 óta nem volt ilyen rossz éve a magyar futball-válogatottnak, és hogy így nem sok esélye van Magyarországnak kijutnia a 2020-as Eb-re sem, amit pedig az MLSZ célként tűzött ki.

Ehhez képest az év érdemi részét Georges Leekensszel elvesztegetni olyan mértékű szakmai hiba és kilátástalanság volt, amekkorára csak nagyon nehezen lehet értelmezhető mentséget találni.

Kele hozzáteszi, az új kapitány, az olasz Marco Rossi látványosan ismerkedik még csak a csapatával, és bár ő vállalta a felelősséget a válogatott vereségéért, mégis

föl kell tenni végre a kérdést: ki a búbánatos franc hozta ide a belga kóklert, miért, és milyen formában vállalja érte a felelősséget? Ha ez nem történik meg, és a Magyar Labdarúgó Szövetség végképp, végleg teljesen mentesül mindenféle szakmai felelősségvállalás terhe alól, akkor pedig már csak azon az egyszerű kérdésen kell elmorfondírozni, mivégre is finanszírozzuk ezt az egészet közpénzből, mindenhez jópofát vágva, évek hosszú sora óta.

- írja a blogger, aki az utánpótlásnevelést is kritizálja, mondván, alig vannak olyan játékosok Magyarországon, akik egy válogatott mércéjét megütnék, sok játékos nem a saját posztján játszik, és egyszerűen nincs játékosanyag, akiből építkezni lehetne.

Hozzászólások