Orbán Viktor a "pincétől a padlásig" megmutatta Felcsútot a NOB elnökének

Orbán Viktor a "pincétől a padlásig" megmutatta Felcsútot a NOB elnökének

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Puskás Akadémiára látogatott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke, Thomas Bach, aki alapvetően a budapesti birkozó-vb miatt jött Magyarországra.

Puskás Akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök meghívására Felcsútra is ellátogatott szombaton Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke, aki a budapesti birkózó-világbajnokság eseményeire érkezett Magyarországra - olvasható az intézmény honlapján.

©

A pfla.hu beszámolója szerint a Pancho Aréna előtt Orbán Viktor fogadta a világ jelenlegi legrangosabb sportvezetőjét, akinek a "pincétől a padlásig" megmutatta a létesítményt. Körbevezette vendégét a nemrég átadott sport- és konferenciaközponton is.

Thomas Bach - aki az 1976-os montreali olimpián aranyérmet nyert a német férfi tőrcsapattal - érdeklődéssel és elismeréssel hallgatta Orbán Viktor szavait a létesítmény történetéről és egyre szerteágazóbb tevékenységéről, a további fejlesztési tervekről - olvasható a cikkben. A NOB elnöke beszélgetett a Puskás Akadémia növendékeivel és dolgozóival is - írták.