szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elvesztek a kamerafelvételek, más pedig nem tudja igazolni, pontosan mi történt 2009-ben Ronaldo hotelszobájában.

Nem emelnek vádat Cristiano Ronaldo ellen nemi erőszak miatt, mert nincs elegendő megcáfolhatatlan bizonyíték – jelentette be Steve Wolfson ügyész. A Guardian azt tette még ehhez hozzá: a szállodai kamerafelvételek, amelyek bizonyító erejűek lehettek volna, elvesztek.

A focistát egy amerikai nő, Kathryn Mayorga jelentette fel. A német Spiegel azt állította, hogy Ronaldo korábban 375 ezer eurót fizetett Mayorgának, hogy tartsa titokban, mi történt köztük 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában. Ronaldo ügyvédei azt nem tagadták, hogy volt szexuális kapcsolat, de szerintük ez közös megegyezéssel történt. A Spiegel azonban úgy értesült, Ronaldo elismerhette, hogy erőszak volt. Az ügyész ezt az állítást nem tudta bizonyítani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mélypontra vitte a koronavírus Budapest fürdőit

Mélypontra vitte a koronavírus Budapest fürdőit

A legnagyobb természetességgel biciklizett egy férfi az M7-esen

A legnagyobb természetességgel biciklizett egy férfi az M7-esen

Két napig várt otthon a koronavírustesztre, aztán felhívták, hogy várjon még

Két napig várt otthon a koronavírustesztre, aztán felhívták, hogy várjon még