Balla Györgyi
Szerzőnk

Balla Györgyi

Balla Györgyi Gazdaság

Mindent tagadott a bíróságon Simonka György

Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken az a büntetőper, amelyben Simonka György fideszes országgyűlési képviselőt és 32 társát bűnszervezetben, különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolják.

Balla Györgyi Gazdaság

A "soha nem látott mértékű" orvosi béremelés sem hozza vissza a külföldön dolgozó orvosokat

Van esély rá, hogy nem úgy sül el az orvosok béremeléséről (is) szóló, azóta a parlament által elfogadott törvény, ahogyan várták: a 2023-ig, három lépcsőben, 120 százalékkal emelkedő bérek sem biztos, hogy elég vonzók lesznek ahhoz, hogy az évek óta külföldön dolgozó magyar orvosok visszatérjenek Magyarországra. Görögországtól Ausztrián, Svédországon, Németországon és Anglián át Ausztráliáig néztük meg, mennyit keresnek az orvosok, és mire lesz elég az új bér.

Balla Györgyi Gazdaság

A túlélésért küzdenek a boltosok Ferihegyen

Elképesztő mértékben visszaesett a forgalom a koronavírus magyarországi megjelenése óta. Átlagosan az üzletek harmada most is zárva van, de akadnak, akik egy pillanatra sem csuktak be, illetve időközben újra kinyitottak. Körbenéztünk Ferihegyen, hogyan fest a reptér a járvány második hullámának idején.

Balla Györgyi Vállalkozás

Somody Imre a Fülkében: Be kell látni, hogy nem érjük utol az osztrákokat

Vagyonát a Plussz pezsgőtablettával alapozta meg, még a rendszerváltás előtt. Szerette volna az oktatást és az egészségügyet is megreformálni, de belátta, nem megy. Ma vácegresi birtokán homoktövissel foglalkozik, és független önkormányzati képviselő. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja, benne az első magyarországi milliárdosok egyike.

1 2 3 4 5 6 7
11