Kaufmann Balázs
Szerzőnk

Kaufmann Balázs

Kaufmann Balázs Itthon

A hvg.hu elkíséri Orsit, Gergőt és Samut érettségizni - tartsanak velünk!

Amikor március 13-án reggel bementek az iskolába, még nem sejtették, hogy legközelebb már érettségizni térnek vissza - a hvg.hu három végzős gimnazistát kért meg arra, meséljenek az utolsó gimis napról, az első online órákról, a felkészülésről a vizsgára, és arról, milyen érzések keverednek bennük azóta, hogy tudják: május negyedikén jönnek az írásbeli tesztek, és szóbeli már nem is lesz.

Kaufmann Balázs Kult

A hvg.hu elkíséri Orsit, Gergőt és Samut érettségizni - tartsanak velünk!

Amikor március 13-án reggel bementek az iskolába, még nem sejtették, hogy legközelebb már érettségizni térnek vissza - a hvg.hu három végzős gimnazistát kért meg arra, meséljenek az utolsó gimis napról, az első online órákról, a felkészülésről a vizsgára, és arról, milyen érzések keverednek bennük azóta, hogy tudják: május negyedikén jönnek az írásbeli tesztek, és szóbeli már nem is lesz. A hvg.hu a következő hetekben is velük marad, elkísérjük őket a remélhetőleg sikeres vizsgákig, és persze ott leszünk az eredményhirdetésnél. Egyelőre azonban jöjjön a csütörtök este elkészült bemutatkozó beszélgetés.

Kaufmann Balázs Itthon

Hős utcai lakáspolitika: „A törvény erejével rabolnak”

"Mi haszna az államnak a hajléktalanokból? Annyian vannak, hogy már mindenhol találkozni velük Budapest szerte, és most mi is közéjük fogunk tartozni. Hol van az állam, hogy megvédjen minket?" – ezzel kezdte a történetét a Hős utca egyik lakója azon az utcafórumon, amelyet a velük foglalkozó civilek szerveztek Kőbányán, mert a hivatalos utakon nem kaptak jogorvoslatot, de még válaszokat is alig.

Kaufmann Balázs Itthon

A háztáji propaganda nagy ideje az önkormányzati választás

Amikor a propagandát vizsgáljuk, ritkán látunk túl a közmédia-TV2-Origo horizontján, pedig van élet Bayer Zsolton túl. Szerencsére időről időre megtartják az önkormányzati választásokat, amikor kiteljesedhet a helyi média is. Az alábbiakban megmutatjuk, hogy a választáson csatatérnek számító vidéki városok televíziói hogyan számoltak be az önkormányzati kampány eheti rajtjáról.

1 2 3 4